DONACIJE – ŠIRI ŽIVLJENJE

SPLETNA DONACIJA | ONLINE DONATION
DONACIJE - širi življenje
BANK INFO:

DRUSTVO EVANGELIJ DANES | Staro selo 2F, 5222 Kobarid | SI56 0430 2000 2163 472  

 ( koda namena: CHAR | referenca: SI99 )

 bank name: Nova KBM | IBAN: SI56010000000400014 | SWIFT: KBMASI2X | BLOOMBERG DEALING CODE: NKBM

Postanite naš partner v širjenju Evangelija.
Donirate lahko preko spleta ali preko TRR računa.

"V nikomer drugem ni odrešenja; zakaj pod nebom ljudem ni dano nobeno drugo ime (kakor le ime Jezus), po katerem naj bi se mi rešili." (SSP, Apd. 4:12)

Become our partner in the spreading of the Gospel.
You can donate online or via bank wire. 

“Nor is there salvation in any other, for there is no other name (only the name of Jesus) under heaven given among men by which we must be saved.” (Acts 4:12)

Evangelij prinaša življenje. Da, tako je, evangelij prinaša življenje ljudem! Prinaša novo življenje – večno življenje! Bi želeli tudi vi sodelovati pri širjenju življenja? Tudi vi lahko postanete del te vizije!  Lahko se aktivno vključite v delo Centra Evangelij Danes s svojimi molitvami in finančnimi prispevki. Smo neprofitna organizacija in ne ustvarjamo finančnega profita, temveč ustvarjamo nekaj več – nekaj kar potres ne more podreti, nekaj kar ne zarjavi in devalvacija ne uniči – duhovni profit. Delamo za duhovni profit naroda!  Ne samo, da evangelij prinaša duhovno bogastvo človeku, temveč, v njemu je moč, da mu da večno življenje.

Apostol Pavel je zapisal takole: “To pa rečem: kdor varčno seje, bo tudi varčno žel, kdor pa obilno seje, bo tudi obilno žel. Vsakdo naj da, kakor se je v srcu odločil, ne z žalostjo ali na silo, kajti Bog ljubi veselega darovalca. Bog pa vas more obilno obdariti z vsakršno milostjo, tako da boste v vsem vedno imeli vsega dovolj in boste imeli izobilje za vsako dobro delo, kakor je pisano: Razsul je, dal je ubogim; njegova pravičnost ostane na veke. Tisti, ki sejalcu priskrbi seme in kruh za živež, bo pomnožil vaše seme in povečal sadove vaše pravičnosti. Obogateli boste dovolj za vsakršno radodarnost, ki bo po nas dajala Bogu zahvalo.” (2Kor. 9,6-11)

Večnost bo pokazala, da vaše partnerstvo s Centrom Evangelij Danes ni bilo zaman!

The eternity will tell that your partnership with the Center Evangelij Danes was not in vain!