MEDIA – DUHOVNA RAST

#1 MEDIA DUHOVNA RAST

Media duhovna rast je portal, kjer lahko najdete najrazličnejše duhovne vsebine na podlagi Svetega pisma in Evangelija. Beseda “evangelij” pomeni “dobra” ali “vesela novica.” O tej dobri in veseli novici govorimo in predajamo jo naprej, da ljudem vdahne upanje. 

NAMEN:

Portal media duhovna rast objavlja raznorazne posnetke, z namenom, da ljudje boljše spoznajo sporočilo Svetega pisma, da boljše spoznajo Boga,  njegove obljube in načrte. Ta portal obstaja tudi z namenom, da se človekov duh dvigne na nove duhovne višine. 

Vse video vsebine, ki so na “MEDIA duhovna rast” lahko najdete tudi na našem Youtube kanalu Center Evangelij Danes

“Tako govori Gospod: “Kliči me in ti bom odgovoril; povedal ti bom velike in nedoumljive reči, ki jih nisi poznal.” (Jer. 33,3) 

“Bog ni človek, da bi lagal, ne sin človekov, da bi se kesal. Ali morda reče in ne stori, govori in ne izpolni?” (4Mz. 23,19) 

“Ali mar preziraš bogastvo njegove dobrote, potrpežljivosti in prizanesljivosti, ne da bi vedel, da te Bog s svojo dobroto navaja k spreobrnjenju?” (Rim. 2,4) 

“Bog je namreč svet tako vzljubil, da je dal svojega edinorojenega Sina, da bi se nihče, kdor VANJ VERUJE, ne pogubil, ampak bi IMEL VEČNO ŽIVLJENJE. Bog namreč svojega Sina ni poslal na svet, da bi svet sodil, ampak da bi se svet po njem rešil.” (Jn. 3,16-17)
Z molitvami in finančnimi prispevki se lahko aktivno vključite v naše delo. Božje Kraljestvo lahko tako raste tudi z vašo pomočjo! Če bi želeli prispevati k rasti Božjega Kraljestva v Sloveniji, kliknite zavihek DARUJ.